Krav Maga
Fight Class

Krav Maga er et realistisk, logisk og praktisk selvforsvarssystem, der øger din sikkerhed og lærer dig at handle effektivt i stressede og farlige situationer.


Primært handler træningen om

Træningen på vores FIGHT CLASS er for dig der interesserer dig for selvforsvar eller kampsport.

Om du vil træne kampsport fordi det er den sjoveste måde at komme i form på, imens du lærer en masse nyt. Eller om du skal være med, FORDI du ønsker evner til at forsvare dig selv, hvis en selvforsvars situation udvikler sig til en kamp, er helt op til dig.

På dette hold vil du lære om kamp på flere niveauer:

Det siger andre om os

“Rico er en fantastisk træner som børn automatisk ser op til. Rico formår at skabe en tryg ramme hvor sjov og læring går hånd i hånd. Alle børn burde lære selvforsvar, og meget gerne af en så dedikeret selvforsvars træner som Rico i Krav Maga Nivå.”
― Cecilie Glavind ―
“Efter at min søn er startet til selvforsvar hos Krav Maga Nivå har han fået mere ro på sin krop. Før var han meget nervøs, og vidste aldrig om andre synes han var god nok. Gennem selvforsvar har han opbygget selvkontrol og virker i det hele taget meget mere sikker på sig selv nu, i alle situationer.”
― Line Mikkelsen ―
“Virkeligt dedikerede instruktører, der gør en dyd ud af at lave alsidig sjov træning af høj kvalitet og intensitet. Mest imponerende er dog deres engagement i selve holdet og deres elever. De er dygtige til at have indblik i den enkeltes niveau og behov, og sørger for at udfordre dem derefter.
Kæmpe anbefaling!”
― Esben Herborg ―
“Professionel, struktureret og sjov undervisning med yderst passioneret instruktør. Kan stærkt anbefales!”
― Louise Hjelmsmark ―
“Jeg har trænet en måned i Nivå og er allerede helt bidt af det.
Hvis man vil lære selvforsvar kan jeg ikke forestille mig et bedre sted end hos Rico i Krav Maga Nivå.
Jeg føler jeg bliver meget bedre til selvforsvar i alle dets aspekter – samtidig kommer jeg i bedre form, får bedre selvtillid og oplever et vægttab.”
― Samuel Nielsen ―
“Rigtig fed træning! Jeg har trænet en del forskellige sportsgrene, men selvforsvar på den her måde er noget andet. Det er noget andet på flere parametre.
Træneren opstiller som regel virkelige selvforsvars-scenarier. Det gør, for mig, virkelighedstro og stemningen ved krav Maga Nivå er helt i top.
― Nicolai Glavind ―
“Lucas var simpelthen ikke til at skyde igennem, da han kom hjem i dag. Han var så glad. Tusinde tak for den gode undervisning”
― Maria Knirke Ricka ―
“I mine øjne er Rico en rigtig god og faglig dygtig underviser, og han får mine varmeste anbefalinger med på vejen.
Jeg oplevede bl.a. Rico som værende meget pædagogisk, altid veloplagt og i godt humør, og at han havde en positiv og legende attitude. Jeg følte, at han mødte mig i øjenhøjde og på mit niveau, hvilket er noget jeg personligt sætter stor pris på hos en underviser – særligt når man er nybegynder.”
― Ida Lydolph Bojsen ―
“Rico er en fremragende instruktør, jeg har trænet under ham i 3 år efterhånden, og jeg lærer nyt hver gang til træning! Stærkt anbefalesværdigt sted at træne.”
― Leif Donbæk ―
“Having trained self defense with Rico as one of my instructors for the past 1 year and a half, I can say that by training at Krav Maga Nivå you will get a great instructor that will help you improve your physical and defense skills. He is a very patient, skilled and passionate instructor.”
― Sabina Dirlau ―

Lyder det som noget for dig?

Klik ind og se vores priser eller træningstider.
Du er også velkommen til at tage kontakt til os på 2785 7360


Priser


Træningstider

Book en gratis prøvetræning

Book din allerførste krav maga træning lige her,
og find ud af om, det er noget for dig.